Често хората посещават зъболекар едва тогава, когато болката е толкова силна, че не могат да  търпят. Това обаче означава, че нервите и зъбът са толкова увредени, че е трудно да бъдат спасени. В някои случаи това е дори невъзможнио и се налага зъбът да бъде изваден.

В резултат на това, усмивката на пациента не само губи блясъка си, но е и много неудобно да се храни с един или няколко липсващи зъби.

Какво е решението? Да не се усмихвате? Да не можете да се храните и говорите пълноценно?

НЕ! Имплантологията е решението за всичките Ви проблеми.

Имплантологията е клон на стоматологията, който се занимава с трайно имплантиране на изкуствени зъби в челюстта. Това е най-добрата алтернатива на протезите и мостовете.

Днес имплантологията е толкова добре развита, че поставянето на зъбен имплант се счита за рутинна процедура.

Особеност на имплантологията е, че не може да се направи от общопрактикуващ зъболекар. Задължително е да се доверите на специалист с опит. Той ще може да оцени адекватно Вашето състояние и да види какви промени в зъбите, ставите и мускулите са възникнали.

Съветваме Ви да не чакате дълго след изваждането на зъба! Потърсете помощ веднага, защото тогава костната структура все още не е увредена и манипулацията ще премине по-леко.

Друга особеност на имплантологията е, че е от значение  качеството на поставените импланти.

Доверете се на дентален дентър Булдент и се възползвайте от промоционална цена за имплантология!

Какви материали използваме за имплантологията?
FMD е основана преди 20 години като компания, действаща в Централна Италия. Разполагаща с най-добрите машини, използвани за производството на импланти и други продукти, широка гама от предлагани продукти и изключително обслужване.

Всички FMD продукти са произведени в съответствие с Европейска Директива 93/42/СЕЕ относно Медицинските изделия, и е сертифицирана в съответствие със следните национални и международни стандарти:UNIENISO 9002; UNICEIEN 46002.